PC

Sistemska zahtevnost za Riotovu nadolazeću pucačinu Valorant je neverovatno niska

Update: Vest je osvežena, detaljnijim sistemskim zahtevima, gde su sada sekcije minimalnih i preporučenih zahteva podeljene, zahvaljujući novim informacijama.

Nakon dosta curkanja informacija i tizovanja nove igre, Riot je konačno rešio da predstavi najnovijeg pulena na free2play sceni, i to pucačinu iz prvog lica.

Dugo poznata kao Project A, Valorant je igra koja kombinuje CS:GO napucavanje sa stilom heroja iz Overwatch. Format je 5v5 gde će se svaki meč odigravati sa ciljem da napadate/branite određeni objektive igranjem sa nekim od, trenutno, osam predstavljenih karaktera.

Zajedno sa predstavljanjem svih bitnih detalja o Valorant, Riot Games je rešio i da otkrije kakav će hardver biti potreban igračima za pokretanje ovog naslova.

Na sreću i iznenađenje mnogih igrača. sistemska zahtevnost je ekstrmno niska, bukvalno vam je potrebna prastara integrisana grafika, čuveni Intel HD 3000, kako biste Valorant igrali u 60fps-a. Ako želite da igrate sa brojem sličica u sekundi većim od 140, onda će vam trebati GTX 1050Ti grafika, koja takođe ne predstavlja preterano visok zahtev.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i3-370M
  • RAM: 4GB
  • Grafička kartica: Intel HD 3000 (1GB VRAM)

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i3-4150
  • RAM: 4GB
  • Grafička kartica: GeForce GT 730

High-End sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i3-370M
  • RAM: 4GB
  • Grafička kartica: Intel HD 3000 (1GB VRAM)

Ovo je dosta zanimljiva lista zahteva i nešto što odavno nismo videli, a kako će to sve funkcionisati u praksi ostaje da vidimo u nekom od narednih beta testiranja, ili na leto, kada je planirano da Valorant zvanično izađe.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top