Vesti

Zdravstveni radnici u Velikoj Britaniji dobijaju preko 85.000 besplatnih igara kao znak zahvalnosti

U prethodnom periodu je podeljen veliki broj besplatnih igara igračima širom sveta, a u određenim igrama su osvanuli razni slogani kako bi se oni motivisali na boravak u kući i ublažavanje širenja virusa, što je obradovalo mnoge i dalo rezultate.

Sada, industrija video igara Velike Britanije se odlučila na izuzetno velikodušan čin u znak zahvalnosti usmeren zdravstvenim radnicima za žrtvovanje tokom lečenja obolelih od korona virusa i izlaganja opasnosti.

Ovoj akciji su se pridružili veliki izdavači kao što su Electronic Arts, Microsoft, Konami, Sega, Codemasters, i drugi bazirani u Velikoj Britaniji kako bi podelili preko 85.000 igara potpuno besplatno zdravstvenim radnicima u ovoj zemlji. Svi zaposleni kao NHS(National Health Service) radnici, će putem zvaničnog sajta moći da preuzmu neku besplatnu igru prostim unosom mejl adrese koja će potvrditi da su radnik u oblasti zdravstva.

Akcija nosi naziv Games for Carers i pokrenuta je od strane novinara Krisa Šuliona, sa portala VGC, sa ciljem da se prvoj liniji borbe protiv korona virusa pruži neki način za opuštanje i skretanje misli od problema, što je odlična i prilično humana ideja.

Nadamo se da će ovo doneti dobar predah medicinskim radnicima u Velikoj Britaniji, koja je jedna od najteže pogođenih zemalja korona virusom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top