PC

Nove vesti za Cyberpunk 2077 stižu 11. juna

Pošto je Cyberpunk 2077 već odložen i umesto pojavljivanja u aprilu sada kao datum izlaska imamo septembar, CD Projekt Red će se potruditi da ovi dodatni meseci budu ispunjeni uzbudljivim vestima vezanim za ovaj nadolazeći futuristički naslov.

Sada je otkriven i datum kada će te vesti biti objavljene i to je 11. jun. Objava dolazi od strane zvaničnog Twitter naloga igre sa porukom “Spremite se!”, bez asociranja na šta to tačno trebamo biti spremni.

Dosta stvari može biti prikazano za Cyberpunk 2077, pošto se po internetu priča da je nova verzija igre dosta naprednija od one prikazane prošlog leta, pa je tako prisutna određena verovatnoća da dobijamo novi gejmplej video ili trejler.

Mogući su i prvi detalji za DLC sadržaj, koji će biti izuzetno bogat, po obimu sličnim onom u The Witcher 3, ili čak i većim.
U svakom slučaju zabeležite 11. jun u kalendarima, a do tada možete odgledati gejmplej demo u 8K rezoluciji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top