PC

E3 2014 Gameplay mod za The Witcher 3 je dostupan za preuzimanje

witcher3 geralt wild hunt

The Witcher 3: Wild Hunt ovih godina uživa veliku popularnost fanova, sa prodajom koja ponovo obara rekorde za CD Projekt, ali ovom naslovu nije baš sve išlo kako treba.

Kada se The Witcher 3 pojavio 2015. godine, fanovi su odmah naišli na razočarenje pošto igra nema nivo grafike i gejmpleja koji je bio prikazan od strane poljske kompanije na E3 2014. Na toj konvenciji je prikazan gejmplej trejler koji je grafički izgledao odlično i nosio je veliki broj finesa tokom borbi i samog Geraltovog kretanja.

Preko tog razočarenja se prešlo, ali moderi već godinama pokušavaju da rekreiraju taj nivo kvaliteta u igri, pa je do sada bilo prilike isprobati razne modifikacije koje nose vatru i kvalitet grafike inspirisan ovom verzijom igre. Nedavno je moder imena DreLL47 objavio novi mod koji se bavi izmenama u mehanici kretanja i izbegavanja napada tokom borbi.

Sa E3 2014 Gameplay modifikacijom, dostupno je 4 režima kretanja tokom upotrebe kontrolera – šetanje, sporo trčanje(jogging), brzo trčanje i sprint – dok igračima na tastaturi nije dostupna opcija za sporo trčanje.

Izbegavanje udaraca je sa ovim modom postalo prijatnije, sa promenjenim animacijama i opcijama. Sada postoji izbegavanje u 4 pravca sa dodatkom brzog okreta, što je poboljšano specijalnim animacijama. Dodate su i nove animacije za istraživanje i za skok, tako da je iskustvo delimično upotpunjeno.

Nadamo se da će ovaj moder nastaviti sa radom na E3 2014 modu, a kako sve to izgleda možete pogledati u klipu ispod, ili preuzeti mod putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top