PC

Mafia 3 je besplatna za igranje u narednih nedelju dana

Narednih nedelju dana imate prilike da otputujete u 1968. godinu i ostvarite se kao mafijaš Linkoln Klej, putem igre Mafia 3.

Ovaj naslov je besplatan za igranje do srede 6. maja, i tokom tog perioda je na raspolaganju kompletan sadržaj koji igra ima da ponudi, što je velika razlika u odnosu na demo koji postoji od ranije, pa tako uporni igrači verovatno mogu preći kompletnu kampanju.

Ova promocija važi za korisnike na Steam platformi i Xbox One konzoli, a ko se odluči da kupi Mafia 3, to može učiniti za samo 10 dolara.

Mafia 3 je izašla 2016. godine kao nastavak prethodna dva odlična naslova o kojima se priča. Ipak velika očekivanja fanova serijala su dovela do razočarenja zbog vladajuće monotonije tokom gejmpleja i priče, dok su određeni fanovi bili prijatno iznenađeni vernim prikazom grada i perioda u kojem je smeštena radnja.

Developer igre Hangar 13 je nakon izlaska imao dosta problema praćenih neuspehom, a trenutno postoje glasine da radi na nekoj novoj igri, koja još uvek nije predstavljena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top