PC

Bungie otkrio tri nove ekspanzije koje dolaze u Destiny 2

Bungie je već ispunio obećanje da sa rastankom od kompanije Activision neće dići ruke od Destiny 2, već će raditi na poboljšanjima i da će umesto nove igre postojeći sadržaj dodatno obogaćivati ekspanzijama kroz sezone.

Sada je tokom dugog strima ozvaničen Season of Arrivals period, započet ekspanzijom Beyond Light. Ekspanzija će doneti novi narativ sa misijama i gomilom sadržaja, a za narednu godnu je planirana ekspanzija Witch Queen i LightFall za 2022. godinu. Ove ekspanzije su još uvek u ranoj fazi razvoja, ali Bungie obećava da će sa njima doneti potpuno nove lokacije.

Odluka da se nastavi sa podrškom Destiny 2 do daljnjeg, dovodi do problema po pitanju veličine same igre. U izjavi povodom najave nove ekspanzije, Bungie je otkrio da će Destiny 2 uskoro zauzimati oko 115GB(u zavisnosti od platforme), pa je odlučeno da se sadržaj stariji od godinu dana premesti u Vault, i da povremeno omogući uživanje u njemu.

Ovo je zanimljiva odluka, ali i dobra kako bi se igrači poštedeli kupovine nove igre. Destiny 2 će se pojaviti i za Playstation 5 i Xbox Series X konzole, a osim potvrde Bungie je otkrio da će igra raditi u 4K/60FPS, ali druge grafičke finese nisu najavljene. Naravno, svako ko se odluči da sa PS4 ili Xbox One pređe na next-gen, to može učiniti bez ikakve naknade i sva progresija se čuva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top