PlayStation 5

Forbidden West je nastavak Horizon Zero Dawn avanture za Playstation 5

U moru nastavaka za postojeće franšize, za Playstation 4 konzolu se najviše istakla potpuno nova franšiza studija Guerilla Games, Horizon Zero Dawn. Ovaj naslov je ostvario veliku popularnost na još uvek aktuelnoj konzoli, a uskoro se treba pojaviti i na PC-u. Neuobičajeno ali istinito.

Dok čekamo na to, Playstation 5 događaj je sa sobom doveo i najavu drugog dela, nazvanog Horizon Forbidden West. Najava je pristigla sa predivnim trejlerom, koji prikazuje bogata okruženja sa različitim vremenskim uslovima, slično kao kod prvenca, samo bogatije.

Trejler nagoveštava da se avantura heroine Aloj nastavlja odlaskom na Zapad sa ciljem otkrivanja misterioznog uzroka koji uništava živi svet, i njegovog sprečavanja. Guerilla Games nije otkrio ništa napismeno za fanove, ali je trejler pravi izvor informacija, pre svega kada su u pitanju gejmplej elementi.

Post-apokaliptičnu Ameriku biće moguće istraživati ne samo na tlu, već i pod vodom, gde takođe obitavaju mehanička stvorenja. Kada smo već kod tih metalnih kreatura, primetne su i nove vrste sa kojima ćemo se boriti.

Kao Playstation 5 ekskluziva, Horizon Forbidden West će koristiti sve elemente nove konzole, poput brzog učitavanja igre, i nove mehanike DualSense kontrolera, gde ćete osećati zatezanje strele, a haptička podrška će se pobrinuti da u rukama iskusite čak i kapi kiše. Audio prezentacija će biti takođe na visokom nivou, što je bilo moguće delom iskustiti na PS5 događaju, ako ste koristili slušalice.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top