PC

Sekiro: Shadows Die Twice sa besplatnim apdejtom dobija nove izazove i mod igranja

U pomalo iznenađujućoj objavi izdavača Activision(pošto se ipak radi o singlplejer naslovu) otkriveno je će Sekiro: Shadows Die Twice dobiti novi apdejt koji donosi obilje sadržaja i to potpuno besplatno.

Sa ovim apdejtom fokus je na ponovnom odmeravanju snaga sa boss karakterima koji su prethodno poraženi, i to kroz Reflections of Strength, i mogu se ponavljati koliko god želite.
Drugi dodatak po pitanju gejmpleja je Gauntlets of Strength, izazovni mod u kojem imate samo jedan život. Iako nema još detalja za ovaj drugi mod, verovatno se radi o boss rush sa talasima bossova koji stalno nadolaze.

Sekiro nema multiplejer, i ko zna kako bi to izgledalo, ali sa novim apdejtom se dodaje jedan vid pasivne saradnje među igračima, u vidu opcije za snimanje 30 sekundi “gejmpleja” koji će kasnije biti predstavljen ka duh ili poruka za ostale igrače. To može biti poruka u vidu nekog skrivenog mesta, ili trika za izbegavanje neprijatelja i biće od pomoći početnicima.

5 miliona prodatih primeraka igre obeležava se i dodavanjem 3 seta skinova za protagonistu, i do njih se dolazi kroz kompletiranje kampanje.

Ako izazovne borbe koje ne praštaju greške do sada nisu bile teške, onda će vas ovaj apdejt dobro testirati kada se pojavi 29. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top