Vesti

Hitman 3 će biti Epic Games Store ekskluziva na PC-u

Epic Games Store i dalje nastavlja sa grabljenjem velikih ekskluziva, doduše u nešto slabijoj meri nego prošle godine. Ova godina je protekla više sa indie naslovima koji su imali veo ekskluzivnosti, ali je sada otkriveno i da će poslednja igra u Hitman trilogiji za PC igrače biti dostupna jedino putem Epic Games Store.

Pogledajte još: Hitman 3 će biti igriv u VR!

To znači da će oni na Steamu morati da sačekaju 6 meseci do godinu dana, da period ekskluzivnosti istekne. Odluka na ovo je kod developera IO Interactive verovatno lako došla, pošto je ovo prvi put da sam izdaje Hitman igru, a finansijska pomoć koju Epic Games na ovaj način pruža svakako znači.

Ekskluzivnost neće obuhvatati nikakav sadržaj, kao u Marvel’s Avengers, tako da će sve lokacije i nadolazeći modovi biti dostupni svima podjednako.

U drugim vestima vezanim za Hitman 3, IO Interactive je predstavio potpuno novu lokaciju na kojoj će Agent 47 poslovati. U pitanju je Dartmoor u Engleskoj, sa sumornim okruženjem i odvratnim vremenom. Ovo je druga otkrivena lokacija za treći deo o Hitmenu, pošto nam je Dubai već poznat iz premijernog trejlera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top