PC

Indie triler o čoveku zarobljenom u vremenskoj petlji – 12 Minutes – ima bogatu glumačku postavku

Jedna prilično impresivna indie igra koja se već duži period nalazi u razvoju nastavlja da oduševljava sa svakim novim trejlerom.

Iako se na prvi pogled radi o prostom naslovu, zapravo je reč o dosta kompleksnoj priči, u čijem centru se nalazi čovek zarobljen u vremenskoj pertlji. On ima tačno 12 minuta da proživi određene događaje i da se izbori za beg, ili se nakon isteka vremena vraća na početak, i tako u krug.

Ceo gejmplej se odvija iz ptičije perspektive sa malo govora, tako da se na prvi pogled činilo kao da nije baš bitno ko su likovi, ali najnoviji trejler tvrdi drugačije. 12 Minutes ima izuzetno bogatu glumačku postavku koju čine Džejms MekAvoj(Split,Glass), Viljem Dafo i Dejzi Ridli. Ovi glumci će pozajmljivati glasove junacima u interaktivnom trileru koji se treba pojaviti do kraja godine.

Drugih detalja nema, što je možda i dobro, pošto se čekanjem postiže dodatna napetost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top