PC

Otkriveno kakav vam PC treba za igranje Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 je nakon još jednog odlaganja konačno dobio datum izlaska, uz prateći trejler i gejmplej video, a studio Larian se na sve to nadovezao otkrivanjem minimalnih i preporučenih sistemskih zahteva.

Sistemski zahtevi se odnose na Early Access verziju igre, te su samim tim podložni promenama kako se bude radilo na optimizovanju, i mogu biti niži kada se pojavi 1.0 verzija.

U svakom slučaju, za 30. septembar je potrebno pripremiti sledeću konfiguracije, u zavisnosti od toga da li želite da igrate u fulu ili na najnižim podešavanjima.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i5-4690 / AMD FX 4350
  • Grafička kartica: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
  • RAM: 8 GB
  • Prostor na disku: 70 GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel i7 4770k / AMD Ryzen 5 1500X
  • Grafička kartica: Nvidia GTX 1060 6GB / AMD RX580
  • RAM: 16 GB RAM
  • Prostor na disku: 70 GB

Early Access faza za Baldur’s Gate 3 će potrajati više od godinu dana, a tokom tog perioda će sadržaj dodatno rasti. Početna verzija koja postaje dostupna krajem narednog meseca nosi preko 20 sati sadržaja i različite susrete sa neprijateljima.

Sistemski zahtevi su u skladu sa trenutnim u drugim igrama, ali ostaje da se vidi kako će se Baldur’s Gate 3 ponašati u praksi, pošto se ipak radi o Early Access verziji, tako da kupci trebaju biti spremni na razne probleme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top