PlayStation 5

Višak para? Možda PS5 zlatna edicija?

Ako očajnički želite da se dokopate novog Playstation 5, zlatna 24K edicija vam je prva prilika da posedujete Sonijevu mašinu. Zlatni Playstation moći ćete da prednaručite od 10. septembra a cena će se kretati između simpatičnih 8800 do 8900€. Ukoliko želite da zgazite u ekstra fensi vode, postoji i platinasta verzija sa disk drajvom čija cena se kreće od 9000 do 9150€.

Po tim cenama dobijate puni paket, sa DualSense kontrolerom i PS5 slušalicama koje su takođe pozlaćene. Kod same konzole paneli sa strane su zlatni, dok je centralni deo ostao crn i prisutnim plavim LED osvetljenjem, nismo znali da zlato i LED osvetljenje idu jedno sa drugim.

Za nas obične smrtnike, i dalje nema zvaničnih vesti kada će PS5 izaći, ali svi znaci ukazuju na novembar. Pogotovo zato što je konkurent, Microsoft, ove nedelje najavio Xbox Series S baš za taj mesec.

Sony nastavlja da vešto krije informacije i o ceni konzole sledeće generacije, iako je Microsoft otkrio koliko ćemo morati da izdvojimo za obe verzije njihovih konzola. U slučaju Xbox Series S konzole biće potrebno svega 300 evra kako bi se ušlo u next-gen vode, dok će 3 puta moćniji Series X koštati 500 dolara.

Ovo Playstation 5 izdanje od 24 karata deluje stvarno primamljivo, ali više mislimo da pozlaćena konzola leži bogatašima iz arapskih zemalja. Mi smo više za ovu narodsku verziju i čekamo da vidimo koji će predlog cena dati Sony.

Do tada, počastite oči pozlaćenim PS5 uređajem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top