PlayStation 5

Ranije glasine o novim Silent Hill igrama su navodno tačne

Ova godina je prepuna glasina o povratku Silent Hill franšize na velika vrata. Početkom 2020. smo dobili informaciju o tome da se radi na dve igre, filmu, kao i da Kojima pomaže u radu putem Sonija.

Konami je te navode ubrzo bio opovrgao, ali se u kasnijim mesecima naslutilo da se ipak radi na nekoj najavi za Silent Hill.

Insajder industrije, Imran Khan, koji je poznat po programu Kinda Funny Games, navodi da su te ranije glasine vezane za nove Silent Hill naslove najverovatnije tačne i kredibilne. Prema njegovom mišljenju, developeri o kojima se putem glasina govorilo da rade na Silent Hill igri, definitivno rade na nečemu, ali nije tačno poznato o kojoj igri je reč. Logika ovog insajdera govori da Soni neće propustiti da Silent Hill dovede na Playstation 5 konzolu, gde će ekskluzivitet svakako doprineti još boljoj prodaji.

Glasina vezana za Hidea Kodžimu teško da je tačna, pošto je raskid sa Konamijem bio poprilično buran, a uz to, on već radi na potpuno novom projektu unutar svog studija.

Fanovi su prethodno bili razočarani gašenjem Silent Hill projekta na kojem je radio Hideo Kojima, a dugi period bez ovih igara je mnoge udaljio. Nadamo se da su ove glasine zaista tačne, i da Silent Hill dobija zasluženi reboot.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top