Vesti

VR igra Phasmophobia nadmašila Baldur’s Gate 3 po prodaji na Steamu

Prvenac studija Kinetic Games je uspeo da se nađe na vrhu najprodavanijih Steam igara zaključno sa 18. oktobrom. Možda i ne baš spektakularan podvig, ali kada primetimo da je igra ostavila iza sebe naslove poput Baldur’s Gate 3, Among Us, Cyberpunk 2077 i mnoge druge, ipak morate biti  impresionirani. 

Phasmophobia (intezivan strah od duhova) je onlajn co-op igra za četri igrača u kojoj vi i vaš tim paranormalnih istražitelja analizirate uklete lokacije prepune paranolmalnih aktivnosti i skupljate što više možete dokaza ne bi li otkrili sa kojim tipom spiritualnog bića imate posla. Na raspolaganju su vam razna pomagala poput noćnih kamera, termometara, uv svetiljki, čitača magnetnog polja, kutija za duhove a neke duhove možete da prizovete i glasom. Igra podržava komunikaciju putem mikrofona ali ne čuju vas samo vaši saigrači već i duše zarobljene u spiritualnom svetu. U igri možete da se suočite sa deset različitih vrsta duhova a svaki od njih ima različite obrazce ponašanja i nivoe agresivnosti. 

Zanimljivo, ovaj VR naslov je uspeo da nadmaši dugo očekivani Baldur’s Gate 3, koji je u preko milion primeraka prodat već u prvih nedelju dana od izlaska.

Igra je trenutno u Early Access fazi na Steam-u tako da ne funkcioniše baš besprekorno ali kreatori marljivo rade svakodnevno na njoj plus je jako zabavna i u ovakvom stanju. Želimo svim PC korisnicima srećan lov, a ako vidite da se nešto čudno dešava u vašem komšiluku, znate koga treba da pozovete.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top