PC

Metro Exodus stiže na nove konzole, 4A Games prokomentarisao zabrinutost vezanu za multiplejer

FOTO: 4A Games

Studio 4A Games je nedavno potvrdio da će igrači moći da igraju Metro Exodus na konzolama nove generacije i objavio da će 2021. korisnici ‘’starih’’ uređaja dobiti besplatnu nadogradnju. Poboljšanja koja će biti ubačena u igru su veći broj frejmova, bolja rezolucija, smanjeno učitavanje i rej trejsing. Developeri 4A Games rade i na verzijama igre za Linux i Mek računare.

Serijal Metro igara skoro je proslavio desetogodičnjicu postojanja a studio je detaljno objasnio njihove planove za budućnost. Već se zna da se nova Metro igra razvija za PS5, Xbox Series X/S i PC a studio radi na kompletno novom endžinu i rendereru kako bi iskoristili prednosti novog hardvera. Kreatori žele da dodaju i onlajn komponentu u igru a 4A Games je uverio obožavace da su i pored toga fokusirani na iskustvo za jednog igrača po čemu je igri postala poznata. Predstavnici su dodali da ne planiraju da odstupaju od fokusa na priču igre jer je na tome zasnovan Metro serijal.

Ovog avgusta 4A Games je kupio Saber Interactive, kompanija zalužna za naslove poput Halo:Anniversary i Word War Z koja je deo Embracer grupe. Ovo je verovatno jedan od razloga zašto se ljibitelji horor pucačine plaše da će budući naslov otići u multiplejer žanr. Izvršni producent 4A Games-a je umirio fanove i obećao da ne žele da kreiraju još jednu miltiplejer igru samo zato što mogu ili da bi ispratili neki trend, već žele da istraže da li multiplejer iskustvo ima smisla u Metro univerzumu. Studiju će biti potreban kompletan tim koji će se baviti ovim aspektima igre, i iz tog razloga su se udružili sa ekipom iz Saber Interactive koji već imaju dovoljno iskustva u tim žanrovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top