PC

The Witcher 3 se i dalje prodaje izuzetno dobro, bolje nego prošle godine

FOTO: CD Projekt

Nekako je pravilo da samo multiplejer naslovi sa aktivnom podrškom developera opstaju popularni dugi niz godina, ali The Witcher 3: Wild Hunt je tu da pokaže da nije uvek tako.

Ovaj RPG naslov studija CD Projekt Red odoleva vremenu, jer i 5 godina nakon izlaska uživa ogromnu popularnost u gejming industriji. Poljski developer je za period jul-septembar zabeležio prihod od 28 miliona dolara, za 12% više nego prošle godine.

Najveći deo zarade čini The Witcher 3, zajedno sa ostalim igrama iz franšize, a čelnici su otkrili da je to povećanje u odnosu na isti period prošle godine. The Witcher 3 nastavlja da se prodaje odlično i ima ogromnu popularnost zahvaljujući iščekivanju nove CDPR igre, kao i zahvaljujući Netflixovoj seriji.

Ova informacija dolazi putem najnovijeg finansijskog izveštaja CD Projekt Red, istom onom u kojem se investitori uveravaju da će Cyberpunk 2077 izistinski izaći 10. decembra ove godine.

Pa čak i kada Cyberpunk 2077 izađe, The Witcher 3 će ostati relevantan. Druga sezona The Witcher serije, iako poljuljana pandemijom, jer u izradi, a The Witcher 3 će doći naredne godine kao osvežena verzija za PS5, Xbox Series i PC. Sasvim dovoljno dok čekamo na neku narednu Witcher igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top