PC

Control dolazi na Xbox Game Pass

FOTO: Remedy Entertainment/Xbox

Xbox Game Pass servis konstantno postaje sve bogatiji, a najveće iznenađenje za pretplatnike predstavlja dodatak AAA igara.

Tako je bilo kada je dodat Doom Eternal, i još jedan blokbaster će uskoro biti dodat. Iz objave zvaničnog Twitter kanala brenda Xbox, bilo je praktično lako zaključiti da se Control studija Remedy Entertainment zaputio na Xbox Games Pass.

Control je jedna od igara koje su obeležile prošlu godinu, a i ove je aktuelna zahvaljujući novoj ekspanziji koja je dovela Alana Vejka, kao i najavljenoj next-gen nadogradnji. Ovaj naslov je dobio visoku ocenu i na našem sajtu, a recenziju možete pročitati ovde.

Xbox Game Pass broji preko 15 miliona korisnika, a cifra će konstantno rasti pošto Microsoft nastavlja da ulaže u vidu implementacije opcije za cloud gejming, a uskoro EA Play sa preko 60 igara dolazi na PC verziju ovog servisa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top