PC

Prikazan gejmplej trejler za Hitman 3

IO Interactive je nas je iznenadio ovog leta sa iznenadnom objavom da studio planira da izbaci novi nastavak Hitman serijala. Posle nekoliko meseci raspaljivanje mašte, danas je osvanuo novi video sa gemplej prezentacijom, tako da znamo šta da očekujemo od igre a dobili smo i datum izlaska. 

Nastavak avantura najopasnijeg specijalnog agenta posle Bonda, agenta 47, počinje 20. januara sledeće godine. Hitman je proslavio 20 godina pre samo nekoliko nedelja tako da se nadamo da će developeri u novom naslovu osvežiti igru za premijeru na konzolama nove generacije. 

U novom videu možemo da vidimo da i dalje ništa ne može da zaustavi žestokog agenta da infiltrira neki događaj ili lokaciju, a koliko ćemo opcija imati za eliminaciju bitnih karaktera i sumnjivih lica saznaćemo vrlo uskoro. Igru već sada možete prednaručiti na oficijalnom vebsajtu, a ako se odlučite za ovaj potez, dobićete Trinity pack koji sadrži skinove i ekskluzivna odela i predmete. 

Pogledajte u nastavku predstavljanje gempleja novog Hitman 3. 

Hitman 3 izlazi 20. januara za Playstation i Xbox konzole, kao i za PC, gde će biti Epic Store ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top