PC

Cayo Perico dodatak za GTA Online je dostupan za preuzimanje

FOTO: Rockstar Games

Ako vam je bio potreban neki razlog da se vratite u GTA Online svet, ili da pak po prvi put uskočite u njega, Cayo Perico svakako deluje kao solidan dodatak.

Radi se o najvećem dodatku za GTA Online do sada, a bilo ih je dosta. Centralni deo je naravno pljačka koja silom prilika vodi na potpuno novi region koji je dodat u samu igru. Privatno ostrvo narko dilera biće vaša meta, sa ciljem da što više ukradete kako znate i umete, a na raspolaganju ćete imati čak i podmornicu.

Za krađu će biti dostupne umetnine, zlato, keš, kao i droga, ali kako bi stigli do svega toga potrebno je izboriti se specijalnim snagama koje služe kao obezbeđenje.

Brojni dodaci su prisutni, zajedno sa dodatkom čak 7 radio stanica, i osveženim noćnim životom, gde će se pojavljivati umetnici iz stvarnog sveta. Cayo Perico heist je moguće preći u društvu ili solo, što je prijatno iznenađenje

I da, pripremite slobodni prostor, pošto će vam trebati između 6 i 9 GB u zavisnosti od platforme na kojoj igrate.

Najava ovog dodatka je donela i prvi tizer za GTA VI, a ko zna, možda se još neki nađe sada unutar igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top