PlayStation 5

300 Playstation 5 konzola inspirisanih PS2 dizajnom stiže u prodaju

Nezavisna kompanija SUP3R5 prodavaće ove nedelje 304 crne autentične Playstation 5 konzole rađene po uzoru na dizajn starijeg brata PS2. Konzole se isporučuju i sa DualSense kontrolerom i koštaće $649, dok će vas dodatni 500 DualSense koštati $99. SUPE3R5 će otvoriti prednarudžbe 8. januara u 21h po našem vremenu na njihovom sajtu.

Potencijalni kupci će moći da kreiraju profil i sačuvaju svoje podatke na sajtu pre nego što prednarudžbine krenu kako bi se ubrzo postupak plaćanja a kompanija obećava da će se preduzeti mere bezbednosti za borbu protiv botova i prepordavaca. Američka firma potvrđuje da će slati proizvode internacionalno, ali čak iako uspete da rezervišete jednu konzolu, ne zna se tačno kad bi trebalo da je dobijete.

Kompanija očekuje da isporuka konzola i dodatne opreme krene u proleće, ali veoma je moguće da će se datumi menjati u zavisnosti od dostupnosti. Možete da zatražite i povraćaj novca ali samo pre slanja porudžbina, mada se u slučaju neispravnih proizvoda mogu napraviti izuzetci.

SUP3R5 napominje da je kontroler rastavljen kao deo procesa konverzije, čime se poništava Sony-evo standardno pokriće garancije. U slučaju konzola to nije slučaj, tako da kupci ne bi trebali da imaju problema sa garancijom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top