PlayStation 4

Sony objavio koje su najpreuzimanije igre sa Playstation Store u 2020. godini

Početak Nove godine sa sobom nosi i interesantnu statistiku vezanu za prodaju i distribuciju igara u godini za nama. Soni je rešio da se pohvali uspehom i brojkama iza Playstation Store platforme u vidu najpreuzimanijih igara.

Objavljena lista se vezuje za tržište Sjedinjenih Država/Kanade i Evrope, a ujedno je podeljena i za PS5 i PS4 platforme, PSVR i besplatne igre s tim što brojke nisu otkrivene. Što se tiče mlađane Playstation 5 konzole, vrh liste zauzimaju Black Ops Cold War, Spider-Man: Miles Morales i Assassin’s Creed Valhalla.

U slučaju PS4 konzole lista je mešovita, jer osim prošlogodišnjih igara postoji i veliki broj preuzimanja za GTA 5, Minecraft i The Witcher 3. Kod besplatnih igara, i u Evropi i SAD na prvom mestu se nalazi Call of Duty: Warzone, na drugom Rocket League i zatim Fortnite.

Playstation Store je krajem godine dobio dopadljivi redizajn, tako da će u 2021. godini privući još korisnika, ali će to zavisiti i od dolaska ekskluziva. Za sada se čini da je Sony sklopio fin raspored.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top