Nintendo Switch

Fuse je naziv novog(brkatog) heroja u Apex Legends

Respawn Entertainment je predstavio najnoviji dodatak za svoju popularnu Battle Royale pucačinu Apex Legends.

To je novi heroj Fuse, 16. po redu, koji će se na borilištu naći od narednog meseca, u okviru druge godišnjice igre. Fjuza prati australijski karakter, kratak fitilj i brkovi, sa sve podsećanjem na Mad Max. Heroj je predstavljen posebnim videom koji nas upoznaje sa njegovim atributima i sposobnostima koje će nositi.

Respawn nije zvanično otkrio osobine ovog heroja, ali su datamineri iskopali da će on pomoću robotske ruke bacati granate, a ultimate osobina mu je ratna mašina The Motherlode.

Fuse će se u Apex Legends pojaviti početkom februara, zajedno sa početkom osme po redu sezone, nazvane Mayhem. Ona će doneti novu pušku, 30-30 ripiter, i izmeniće prvu mapu Kings Canyon, tako što će ona ponovo biti raznesena i sa novim lokacijama. Ono što je za sada nepotvrđeno, je da će sa dolaskom osme sezone Apex Legends zvanično postati dostupan i za Nintendo Switch, nešto što je odavno najavljivano.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top