PC

EA nagoveštava da Respawn radi na veoma uzbudljivim projektima

Izvršni direktor Electronic Artsa, Andrew Wilson, nagovestio je uzbudljive nenajavljene projekte koji su trenutno u razvoju u  studiju Respawn Entertainment.

Govoreći na Goldman Sachs Communacopia & Technology konferenciji u sredu, Wilson je pohvalio rad studija Respawn na Apex Legends i Star Wars Jedi franšizama, pre nego što je rekao da ima još toga što dolazi iz studija.

EA je kupio Titanfall developera Respawn u ugovoru vrednom do 455 miliona dolara 2017. godine – suma koja se ispostavila kao nešto poput dobre kupovine za izdavača.

“Nismo uradili toliko mnogo akvizicija, uradili smo nekoliko,” rekao je Wilson. “Respawn naravno je možda jedna od najneverovatnijih akvizicija ikada urađenih u industriji.

“Oni su neverovatan tim i stvorili su neverovatnu vrednost za nas, za naše akcionare i svakako za ove globalne zajednice igrača širom Apex i Jedi serijala.

“I trebalo bi da zamislite da se neke druge stvari dešavaju u Respawnu zbog kojih smo veoma uzbuđeni, o kojima nećemo govoriti, ali smo veoma uzbuđeni samo zbog kvaliteta te grupe.”

Režiser Star Wars Jedi serije, Stig Asmussen, rekao je da se nada da će napraviti trilogiju igara, a Respawn trenutno regrutuje članove tima za ono što se pretpostavlja da je treći naslov u franšizi.

Respawn takođe radi na još najmanje dve Star Wars igre. Jedna je interno razvijena pucačina iz prvog lica koju vodi bivši veteran LucasArtsa i ko-kreator Medal of Honor Peter Hirschmann.

Druga je strategijska igra razvijena u saradnji sa Bit Reactorom, novim studijom formiranim od strane XCOM veterana i Civilization developera Firaxis Games.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top