Nintendo Switch

The Outer Worlds dobija novu ekspanziju, izlazi do kraja marta

Ako vam je bilo malo avanturisanja u The Outer Worlds, onda budite bez brige pošto novi sadržaj dolazi uskoro.

Obsidian je objavio da će The Outer Worlds izaći do kraja marta za PC, PS4 i Xbox One platforme. Ekspanzija nosi naziv Murder on Eridanos i biće uključena za one koji su kupili propusnicu po ceni od 20$, ili se može kupiti zasebno.

Do samog izlaska ekspanzije nema još puno, ali nažalost još uvek znamo veoma malo. Šuška se da će priča biti vezana za misteriozno ubistvo, dok je standardno za očekivati da će doći novi sadržaj, oklopi i oružja.

The Outer Worlds je dobra naučno-fantastična igra, i drugi DLC će dodatno podići kvalitet. Prvi DLC, peril on Gorgon je izašao u septembru prošle godine, i pokupio je fine pohvale od strane igrača. Mi smo imali prilike da isprobamo Switch verziju ove igre, ali iz tehničkih razloga nismo bili oduševljeni onime što se nalazi u ponudi.

Posle ovog, naredni DLC se verovatno neće desiti, ali dobra vest je da Obsidian već radi na drugom delu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top