PC

Tales from the Borderlands se vratio na digitalne prodavnice, dostupan i za PS5/Xbox Series

Sa propašću studija Telltale mnoge igre su nestale iz ponude u digitalnim prodavnicama, i to bez naznake da će se brzo vratiti. Obzirom na to da je Telltale ugašen 2019. godine, većina igara je i dalje u limbu, ali se određene strane trude da ih vrate na svetlost dana.

2K Games je uspeo da vrati spin-off naslov iz Borderlands franšize u prodavnice i to u jednom paketu. Prilično zanimljiva epizodna avantura, koja se razlikuje od ostalih Borderlands igara, Tales from the Borderlands sada je vraćena na Steam, Epic Games Store, kao i Xbox i Playstation prodavnice sa cenom od 16 evra za sve epizode. Igra je ovim putem postala dostupna za Xbox Series X/S i Playstation 5 konzole zahvaljujući backwards compatibility osobenosti.

Tales from the Borderlands je prilično zanimljiva igra, sa dobrom dozom humora i akcije, dok je opstao stil koji krasi ostale naslove iz franšize. Ako ste prešli glavne igre, onda je ovo super prilika da se dodatno zabavite na Pandori, barem dok čekate na film.

Što se tiče studija Telltale, mnogi naslovi su nedostupni, ali se studio polako vraća u život.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top