PC

U Baldur’s Gate 3 sa novim apdejtom stižu druidi i gomila ispravki

Studio Larian laganim tempom dodaje novi sadržaj u Baldur’s Gate 3 i time širi ponudu ovog Early Access naslova.  Ovaj četvrti po redu paket sadržaja donosi dosta toga, pre svega potpuno novu igrivu klasu – Druide.

Sa Nature’s Power apdejtom, klasa Druida donosi preko 30 čini i sposobnosti, nove događaje u priči, opcije koje će granati narativ, kao i transformacije. Ovo poslednje će omogućiti da se pretvorite u životinju, i to jazavca, vuka, medveda, pauka, mačku i još neke varijacije.

Životinje će doneti i nove reakcije NPC likova na transformacije, a i pred samim igračima su razne stvari za kastomizaciju i promenu.

Od ostalih novina ističu se brojne izmene u samoj igri, poput opcije gde svaka interakcija zavisi od RNG-a, odnosno kockice. Tu su i ispravke bagova, mogućnost kliktanja na portrete i mogućnost povlačenja iz bitke.

Zajedno sa ovim apdejtom za Baldur’s Gate 3, Larian je najavio otvaranje novih studija, jednog u Gildfordu u Engleskoj, a drugi je u Kuala Lumpuru u Maleziji. Ovo će omogućiti bolji rad na sadržajima za Baldur’s Gate 3, kao i izradu novih projekata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top