Nintendo Switch

Splatoon 3, Mario Golf, Legend of Mana – Najave sa nedavnog Nintendo Direct-a

Nakon čitavih 18 meseci, konkretno od E3 2019, Nintendo je održao punu Nintendo Direct prezentaciju koja je trajala čak 50 minuta. Japanska kompanija je u tih sat vremena uradila ogroman niz najava novih igara, a doneti su i novi detalji za igre najavljene za Switch.

Bilo je tu i velikih najava, remastera, kao i priče o nadolazećim Switch portovima. Pa da krenemo.

Super Smash Bros. Ultimate

Da, ova igra je i dalje i te kako aktuelna, a to i Nintendo zna zbog čega je na Directu najavio dodatak novih heroja. Rosteru se pridružuju likovi iz Xenoblade Chronicles 2 – Pyra i Mythra.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Obožavetelji Zelda igara radovaće se 16. jula, jer tada izlazi remaster igre Skyward Sword HD igre u znak 35 godina postojanja franšize. Ovo će verovatno biti samo jedna u nizu pogodnosti pošto tri i po decenije ipak nije malo.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Nakon inicijalne najave nismo dobili nikakve nove detalje za Breath of the Wild 2 i tako je već dugo vreme. Nintendo je na nedavnoj prezentaciji spomenuo igru, što je znak da se na njoj aktivno radi, i poručio je da će novi detalji stići tokom ove godine. O datumu izlaska se ništa nije govorilo.

Animal Crossing: New Horizons

Nema preterano velikog dodatka za ove avanture, ali igrače očekuju Mario predmeti kojima se mali karakteri, ili okruženje, mogu ukrasiti

Splatoon 3

Treći deo Splatoon avantura je u pripremi i izlazi tokom 2022. godine. Tizer koji je prikazan bio je sasvim neočekivan, ali ne bunimo se. U tizeru je moguće videti neke novitete i ambiciozne dodatke koji će biti prisutni u Splatoon 3.

Mario Golf: Super Rush

Mario ima baš puno vremena na raspolaganju i uskoro će početi da se bavi i golfom. Super Rush igra je najavljena za Switch i izlazi 25. juna sa opcijom za igranje sa više igrača i modom priče. Igra će starije igrače podsetiti na Wii Golf, pošto ima motion kontrole u sličnom maniru.

Miitopia

Miitopia na Switch stiže 21. maja. Radi se o 3DS RPG igri sa elementima simulacije života u kojoj imate karaktere podeljene na klase poput ratnika i magova. Igrivi karakteri se stvaraju sa Mii avatarima i onda dobijaju određene osobine presudne tokom borbi, ali i u odnosima izvan njih. Switch verzija je dodatno obogaćena novim saputnikom i opcijama za kastomizaciju.

Famicom Detective Club

14. maja na Switch stižu remake izdanja Detective Club naslova – The Missing Heir i The Girl Who Stands Behind. Oba naslova će doći u paketu sa brojnim osveženjima koja će modernizovati grafiku i gejmplej za aktuelnu Nintendo konzolu.

Fall Guys i ostali portovi

Na Fall Guys Switch verziju se čekalo prilično dugo, ali eto i njene najave sada. Pasuljasti likovi donose svoju draž battle royale bitaka uz mnoštvo opcija za kastomizaciju i to ovog leta.

Outer Wilds će takođe tokom 2021. godine dobiti svoju Nintendo Switch verziju.

Visoko nagrađivani Hades dobija fizičko izdanje za Switch konzolu 19. marta, i to uz neke specijalne dodatke i bonuse.

Tales from the Borderlands, koji se nedavno vratio na digitalne prodavnice, će od 23. marta postati dostupan i publici na Switchu, koja će moći da uživa u odličnom spoju akcije i humora.

Nova igra studija Annapurna koja će ugledati svetlost dana na Switchu(kao i na PC-u) je Neon White. Reč je o pucačini iz prvog lica sa ciljem istrebljivanja demona u raju skrojenom kao da potiče iz anime serija.

Najnovija Plants vs Zombies igra, Battle for Neighborville, će u martu ugledati svetlost dana na Switchu. Igra se prilično dobro pokazala na ostalim platformama, a na ovoj će ujedno biti prva koja koristi blagodeti Frostbite endžina kompanije EA.

Star Wars: Hunters

Zynga radi na novoj Star Wars igri koja će izaći samo za Switch konzole. To je Star Wars: Hunters, novo free2play ostvarenje namenjeno za više igrača. Tematski je igra smeštena između događaja u Return of the Jedi i The Force Awakens. Tačan datum izlaska trenutno nije dostupan ali će izaći tokom ovde godine.

Knockout City

Još jedna timska multiplejer igra je na pomolu kod Switch korisnika. U ovom slučaju je to ostvarenje studija koji je doneo Mario Kart: Home Circuit. Igra je dodgeball bitka u kojoj se sukobljavate sa ostalim igračima i moraćete konstantno biti u pokretu kako bi opstali u areni. Knockout City izlazi 21. maja

Ostalo

Legend of Mana dobija HD remaster koji će 24. juna izaći za Switch, kao i za PC i PS4 sisteme.

Remaster za SaGa Frontier izlazi 15. aprila.

Ninja Gaiden je sa novim trejlerom dobio najavu MAster kolekcije igara koja izlazi 10. marta.

No More Heroes 3 je kao i većina igara dobio datum izlaska i na Switch stiže 4. juna.

Danganronpa developer 28. maja donose World’s End Club na Switch. Tu je i Samurai Wariors 5 za najavljen za letnje mesece. Tokom istog perioda može se očekivati 2 paketa sadržaja za Hyrule Warriors: Age of Calamity koji dolaze za vlasnike propusnice procenjene na 20 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top