PC

Valheim developer otkriva koji novi sadržaji uskoro stižu u igru

Kada je igra izašla početkom februara, kreatori Iron Gate su izbacili plan za Early Access i šta možemo da očekujemo da će se naći u ovoj ko-op vikinškoj avanturi u 2021. godini. Jedan od osnivača studija, Henrik Tornkvist, je u nedavnom intervjuu pričao detaljnije o nadolazećim sadržajima među kojima će možda biti i dodavanje mini bosova. Iron Gate planira da izbaci četri velika apdejta pod nazivom Hearth and Home, Cult of the Wulf, Ships and the Sea i Mistlands.

Prvi apdejt bi trebao da se koncentriše na proces izgradnje kuće sa više građevinskih predmeta i stvari koje možete da radite u kući i oko nje. U igru će verovatno biti ubačeno i više recepata što znači veće plantaže i nove biljke. Cult of the Wolf je za sada i dalje uglavnom misterija a osnivač studija je samo prokomentarisao da će igrači iskusiti nove događaje i susrete u ovom apdejtu. Ships and the Sea će, kao što i ime kaže, gledati da proširi ‘’ulepšavanje’’ brodova i dodati nove aktivnosti i biome na vodene provršine. Poslednji apdejt će dodati totalno novi biom u Valheim sa novim neprijateljima, ajtemima, bosovima, resursima i mnogim drugim sadržajima. Tornkvist je dodao i da svaki bio koji bude dodat u igru će imati sopstvenog bosa. Cilj je da igra na kraju ima devet bioma i devet bosova a kreatori razmatraju mogućnost i da ubace manje bosove.

Datumi za ova ažuriranja još nisu objavljeni jer Iron Gate trenutno radi na ispravljanju bagovi koji isplivaju kada milioni korisnika počnu da igraju igru. Prilično zahtevan poduhvat za tim od samo pet radnika. Čim završe sa ispunjavanjem ovih kratkoročnih ciljeva i zadovoljni su sa stanjem igre počeće da rade na apdejtovima koji se pominju u planu izbacivanja sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top