PlayStation 5

Novi trejler PS5 ekskluzivu Returnal prikazuje stalno smenjivi teren planete Atropos

Za razliku od ranijih predstavljanja novih detalja za Returnal, koji su se odigravali kroz podcast developera Housemarque, sada smo dobili puni trejler koji prikazuje planetu na kojoj se dešava sama radnja.

Atropos je ime planete i ona kao glavnu karakteristiku ima konstantno smenjivanje terena, što je vezano za samu srž igre koju čini proceduralna generacija. To znači da će se svaki pokušaj prelaska razlikovati od onog prethodnog ali će igrači izvlačiti pouke iz tog stradanja.

Protagonistkinja Selena se pojavljuje u trejleru i govori o različitim aspektima planete, a tokom celog igranja će se otkrivati dublja povezanost sa vanzemaljskom tehnologijom koja će ujedno služiti i za nadograđivanje.

Returnal se trebao pojaviti tokom marta, ali je odložen za 30. april.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top