PC

Forever Entertainment će raditi na nekoliko Remake izdanja iz Square Enix-ove kolekcije

Studio će raditi neko vreme na IP-jevima japanske divizije Square Enix-a, a prošle godine su izbacili Panzer Dragoon: Remake za Playstation 4, Xbox One, Switch, PC i Stadia-ju. Original je izašao još davne 1995. na Sega Saturn konzoli i bila je jedna od inovativnijih ali čudnijih igara te generacije. Dok su drugi naslovi voleli da vas stave da upravljate avionima, kamionima i ostalim vozilima, u Panzer Dragoon-u ste mogli da letite sa svojim zmajem, mnogo pre nego što je Deneris to popularizovala. 

Forever Entertainment će razvijati nekoliko rimejkova zanovanih na jednoj intelektualnoj svojini koju poseduje Square Enix Japan. Ime ove igre biće objavljeno kada krene globalna marketinška kampanja. Rimejkovi će naravno doći sa boljim vizualima, a studio će se truditi da zadrži isti gemplej iz originalnih verzija. Studio će dobiti pola zarade od prodaje sa svih platformi. Poznato je da developeri trenbutno rade na Panzer Dragoon II Zwei. Remake, koji se očekuje ove godine. Interesantno je da rade i na rimejkovima The House of the Dead igara koje pripadaju žanru davno zaboravljenih rejl šutera, pa će biti zanimljivo videti da li će developeri odlučiti da zadrže ovaj stil igranja. 

Square Enix Japan ima odličnu kolekciju IP-jeva iz najrazlišitijih gejming generacija a možemo samo da pogađamo šta od ovih legendarnih naslova će biti rimejkovano. Možda Legacy of Kain? Parasite Eve, Pandemonium i Fear Effect su takođe igre pod vlasništvom studija. Koji biste vi rimejk želeli da igrate?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top