Mobile

Genshin Impact ostvario čak 874 miliona dolara zarade kroz mobilnu verziju

Iako se o Genshin Impact ne govori preterano puno ovih meseci, igra je i dalje izuzetno popularna sa astronomskim profitom, pogotovu kada se radi o mobilnoj verziji.

Kroz 5 meseci nakon izlaska, Genshin Impact je zaradio čak 874 miliona dolara profita kroz App i Play Store. Zarada od oko 175 miliona na mesečnom nivou smestila je ovaj naslov na sam vrh liste RPG igara sa najvišom zaradom. U generalnom smislu, Genshin Impact se nalazi na trećem mestu, iza PUBG i Honor of Kings koji imaju preko milijardu dolara zarade tokom petomesečnog perioda.

Najveći doprinos zaradi dala je Kina i njena igračka baza, koja ima udeo od 253 miliona dolara profita, što je preko četvrtine. Sensor Tower se bavi isključivo podacima sa mobilnih platformi, tako da nije poznato koliki je profit ostvaren na PC i PS4 platformama gde je Genshin Impact takođe dostupan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top