PC

V1 Interactive, studio iza Disintegration, zatvara svoja vrata

Studio koji stoji iza igre Disintegration od juče zvanično ne postoji. Disintegration je čudna mešavina pucačine i strategije koja se nije baš svidela gejmerima, a izašla je prošlog leta za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Studio je osnovao Markus Leto, ko-kreator Halo serijala, a ujedno je i režirao Disintegration. Leto je još 2014. počeo da razmišlja o novoj igri, a razvoj igre je trajao tri i po godine. Disintegration je zvanično najavljen juna 2019. godine, a igrači su januara 2020. dobili priliku da igraju multiplejer betu. 

Disintegration je prvi i jedini projekat V1 Interactive studija koji je nažalost je prošao kroz gejming tržište skoro neprimećen. Multiplejer je bio predviđen za deset igrača, a već u prvim mesecima igra se mučila da održi populaciju. Kako je vreme odmicalo sitacija se pogoršavala a prošlog novembra studio je kompletno ukinuo podršku za multiplejer jer igra nije mogla da zadrži neophodnu bazu igrača za igranje multiplejera. 

Kroz razvoj, studio je nekoliko puta menjao fokus i žanr igre, a na kraju se opredelio za nešto što jednostavno nike bilo zabavno većini gejmera. Nadamo se da će trideset radnika studija naći nove projekte, a da će Leto možda ubuduće manje komplikovati stvari i ne držati se ‘’inovativnih’’ ideja po svaku cenu. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top