PC

Šesta sezona u Fortnite: Battle Royale otpočinje singlplejer događajem

Planetarni hit Fortnite: Battle Royale je za početak nove sezone sadržaja i promena uvek pripremao spektakularni događaj za igrače, sa kojim je na neki način uvek nadmašio one prethodne.

Događaju su prvenstveno bili u multiplejer formatu, tako što su okupljali veliki broj igrača, bilo da isprate razaranje mape ili borbu protiv nekog epskog neprijatelja. Pred početak 6. sezone drugog poglavlja, zakazane za 16. mart, Epic Games je rešio da malo izmeni formu događaja.

U ovom slučaju, pred igračima će se naći singlplejer misija sa narativnom komponentom. Igrači će potpuno sami moći da iskuse priču vezanu za agenta Džonsa i njegovu misiju u Zero Crisis finalu, kulminacije događaja iz odlazeće 5. sezone.

Vremenskog ograničenja za igranje singlplejer misije nema, tako da je igrači mogu odigrati u bilo kom momentu kada se prvi put uloguju tokom trajanja sezone. Epic Games je poručio da se događaj može ispratiti i kao video premijera.

Početak svake nove sezone je uvek privlačio ogroman broj igrača u Fortnite: Battle Royale, a od popularnosti ovog predstojećeg zavisi da li će Epic Games uvesti još singlplejer elemenata u ovaj naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top