PC

Veliki požar zahvatio servere igre RUST, izgubljeni svi podaci

Survival igra RUST je imala period u kojem su od developera pristizale samo dobre vesti. Baza igrača na PC-u je ponovo počela da raste, konzolna verzija je iza ugla, ali je nažalost dobrim vestima kraj.

Veliki požar koji je zahvatio OVH Datacentar i SBG-2 zgradu u Francuskoj izazvao je štetu brojnim kompanijama, među kojima se nalazi i Facepunch sa RUST. Požar je zahvatio 25 servera namenjenih EU regiji koji su tokom jednog momenta bili u potpnosti nedostupni.

Većina EU servera je u međuvremenu vraćena online, 15 od 25 pogođenih je funkcionalno, ali daleko veći problem je trajni gubitak podataka koji su bili skladišteni na tim serverima. Tu spada napredak igrača, što znači da će oni morati da krenu sve ispočetka sa novim karakterom. Ti podaci su trajno izgubljeni, i nema načina da se oni povrate, dok igrači na drugim serverima nisu pogođeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top