PC

Trials of Osiris (ponovo) izbačen iz Destiny 2

Možemo sa sigurnošću da kažemo da Trials of Osiris mod u Destiny 2 pravi više problema nego zabave kreatorima igre. Bungie je još jednom bio primoran da izbaci ovu opciju iz igre zbog problema sa ponovnim priključivanjem prošlog vikenda. Čini se da će mod neko vreme biti van igre, jer iako Bungie nije podelio koliko će ovo trajati, prema informacijama koje smo pronašli na internetu, popravku možemo da očekujemo tek kada izađe Statis tuning peč koji bi trebao da izađe krajem meseca, odnosno 23. marta.

Da bi nadoknadili utrošeno vreme koje su igrači izdvojili za ovaj mod, Bungie će ponovo otključati The Lighthouse onima koji su završili prošlonedeljne izazove sa Flawless ocenom. Oni će moći da razmene sve tokene koje su zaradili kod Saint-14. Izgleda da se ponovo pojavljuje i problem sa varalicama koji gledaju da ugrabe najbolje Trials nagrade na sve načine, i nameštaju mečeve, zbog čega je mod već jednom bio sklonjen iz igre. Videćemo kako će Bungie uspeti da se izbori sa ovim komplikacijama i koliko će ovo uticati na populaciju igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top