PC

Ogromna lista legendarnih objekata iz Outriders igre našla se na internetu

Zašto su luter žanrovi igara uopšte privlačni igračima? Pa ja vam mogu reći iz prve ruke da je u pitanju neka kleptomanska ljubav prema šljaštećim stvarima i gotovo beskrajna potraga za perfekcijom. Želite da vaš karakter izgleda i funkcioniše baš kao u vašim zamišljenim scenarijima, a to ćete postići samo ako imate oružja, armor i druge ajteme najvećeg nivoa i performansi. Demo Outriders-a nam je omogućio da izkopamo neke od ovih legendarnih ajtema za samo desetine sati ali ako ste radoznali i želite da saznate šta sve možete naći u finalnom proizvodu, onda nastavite da čitate. 

Na internetu su osvanule slike različitih setova i legendarnih oružja za klase koje se nalaze u igri, a iako smo većinu mogli da primetimo na trejlerima i gejmplej prezentacijama People Can Fly studia, ne savetujemo vam da ih pogledate u nastavku teksta ako planirate da sami otkrivate šta sve možete pronaći u igri. Nismo sigurni iz koje faze razvoja su slike, tako da ne možemo da potvrdimo da će doći sa identičnim statistikama kao i da li je ovo kompletna lista ajtema ili će ih još biti u igri. Svi predmeti su legendary retkosti, a neke od njih možete pogledati u nastavku teksta. Ukoliko želite da vidite kompletnu kolekciju, to možete učiniti na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top