PlayStation 5

Prikazane prve fotografije PS5 PSVR kontrolera

Ranije je najavljeno da se radi na potpuno novoj generaciji Playstation VR uređaja za PS5, a Sony je sada rešio da fanove počasti prvim fotografijama.

Novi kontroleri su veliki iskorak u odnosu na prošlu generaciju i izgledaju dosta futuristički, a ujedno obećavaju dolazak raznih inovacija. Inovacije su tu u vidu adaptivnih tastera i haptičke podrške, kakve poseduje DualSense kontroler, praćenje pozicije kontrolera u odnosu na kacigu radi detaljnije kontrole. Dalje, kontroler će biti prepun senzora, tako da će prepoznavati poziciju svakog prsta čak iako taster nije pritisnut.

U zvaničnoj objavi na Playstation Blogu je detaljno objašnjena odluka iza kreiranje jedinstvenog izgleda kontrolera, sa nastojanjem da odgovara svim veličinama ruku i da pritom pruži maksimalnu ergonomiju.

Ovo je samo početak novih detalja vezanih za Playstation VR nove generacije koji će maksimalno koristiti kvalitet grafike na Playstation 5 konzoli.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top