PC

The Ancient Gods Part Two DLC stigao u Doom Eternal

Dugo očekivani drugi DLC za Doom Eternal, The Ancient Gods Part Two, od sada, 18. marta je i zvanično postao dostupan za igranje sa potpuno novim neprijateljima, okruženjem i pričom.

Bethesda je želela da iznenadi igrače koji na nastavak priče o Doom batici čekaju od oktobra, kada se pojavio prvi dodatak. The Ancient Gods Part Two će staviti tačku na Doom Slayer sagu otpočetu 2016. godine sa Doom ributom.

Kraj će biti epskih proporcija, pošto protagonista ide na finalni okršaj u Dark Lord utvrđenje gde ga očekuju Armoured Baron, Stone Imp, Cursed Prowler uz druge. Za lakšu borbu protiv ovih zlih sila Doom Slayer kao novitet dobija Sentinel Hammer.

Doom Eternal Ancient Gods Part Two je dostupan za kupovinu zasebno, ili u paketu kao propusnica koja donosi prvi DLC i dosta drugih dodataka. Oni koji još uek nisu odigrali Doom Eternal kao najbolju opciju imaju kupovinu Deluxe izdanja.

Nadamo se da nećemo morati predugo da čekamo na novo poglavlje o avanturama Doom lika, pošto je Bethesda sa Eternal ostvarila odličan profit. Do tada, uživajte u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top