PC

Resident Evil Village sistemski zahtevi objavljeni – pogledajte koji vam je računar potreban

Resident Evil Village se polako približava svom datumu izlaska, i u skladu sa tim Capcom otkriva nove detalje potrebne fanovima kako bi se na vremem spremili na susrete u ukletom zavejanom zamku.

Nove informacije tiču se sistemske zahtevnosti na PC-u, sa detaljnim specifikacijama o potrebnom hardveru za igranje na svim grafičkim podešavanjima. Lista je prilično konfuzna za protumačiti, tako da su marljivi fanovi na internetu informacije kreirali nešto drugačije u vidu liste sa minimalnim i preporučenim sistemskih zahtevima.

Ray-tracing će biti dostupan samo AMD grafičkim karticama, kao što je ranije i bilo najavljeno, a 4K prikaz je rezervisan za sledeće modele grafičkih kartica: Nvidia RTX 2070 i RTX 3070, AMD RX 6700 XT, RX 6800 i RX 6900 XT.

Što se tiče samih Resident Evil Village sistemskih zahteva, oni glase:

 

Minimalni sistemski zahtevi:

Procesor: Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 3 1200

RAM: 8GB

Grafička kartica: Nvidia Geforce GTX 1050 Ti 4GB VRAM / AMD Radeon RX 560 4GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

Procesor: Intel Core i7 8700 / AMD Ryzen 5 3600

RAM: 16GB

Grafička kartica: Nvidia Geforce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5700

Koliko će mesta na disku zapravo biti potrebno nije navedeno, ali moguće je okvirno pretpostaviti na osnovu procurele informacije vezane za potreban slobodni prostor na Playstation konzolama.

Resident Evil Village izlazi 7. maja, a pre toga možete očekivati posebnu demo verziju sa uvodnim iskustvom igre.

Da li je vaš računar spreman?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top