Nintendo Switch

Titani konačno dolaze u Apex Legends, na neki način

Battle Royale pucačina Apex Legends bazirana je na Titanfall serijalu igara studija Respawn Entertainment, ali sa velikom razlikom u vidu odsustva ogromnih robota, zvanih Titani.

Od samog izlaska ove igre očekivalo se da će Titani eventualno biti dodati, a to će se odigrati izgleda tek sada, više od 2 godine nakon izlaska. Ako je verovati datamineru poznatom po imenu Biast12, Respawn će uskoro u Apex uvesti novog karaktera, Bliska, koji će imati sposobnost prizivanja titana.

O karakteru Blisk se govori već od ranije, ali će on tek sada biti implementiran u metu. Što se tiče Titan sposobnosti, procureli video prikazuje prizivanje Auto-Titana, na osnovu čega se može zaključiti da igrači zapravo neće imati potpunu kontrolu, već će to biti ultimate dodatak koji će samostalno napadati neprijatelje u okruženju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top