PC

Posle dugog zatišja, stižu novi detalji o Path of Exile 2

Skoro da se ne sećamo kada smo poslednji put imali nove, konkretne informacije o novoj verziji Path of Exile igre, koju su gejmeri takođe prekrstili kao Path of Exile 2. Na ExileCon-u 2019. igra je prvu put predstavljena, i sve do sinoć smo morali da vrtimo jedne iste snimke gempleja u krug. Grinding Gear Games je sinoć prvi put prikazao drugi akt u igri, mračnu i zastrašujuću Vastiri pustinju i druge sitnice.

Međutim tu nije bio kraj, jer je sledilo gotovo dvadeset minuta gempleja u 4k rezoluciji, koji nas je detaljnije proveo kroz Vastiri pustinju, prikazao nekoliko novih klasa oružja, borbe sa minibosovima i putujući karavan, koji ćete posećivati dok završavate misije. Novi Path of Exile izglada sjajno, baš kao što se sećamo iz prethodnog videa koji je objavljen za javnost, pa su nam se obistinile sumnje da će igra ipak izaći na konzolama nove generacije i PC-u. Developeri žele da se fokusiraju i na implementaciju kros-pleja, a ako očekujete uskoro igru, bolje da zajedno zaboravimo na to. Developeri su izjavili da sve što smo do sada videli je zvanično završeno, što znači da trebamo da sačekamo još samo pet aktova. Možda Grinding Gear Games ipak izbaci betu pre završetka, kao što je to bio slučaj sa prvim Path of Exile-om?

Kada smo kod bete, ona bi trebala da bude otvorena sledeće godine, ali pošto je kovid uticao na sve aspekte gejming industrije, verovatno će i u ovoj situaciji biti odlaganja. Ovo ozbiljno približava Path of Exile periodu kada se odprilike očekuje i Diablo 4, ali se Grinding Gear Games ne plaši konkurencije. Kako stvari stoje, predstoji nam borba rpg titana sledeće godine, samo da neko ne ostane bez glave. U nastavku možete pogledati sve novitete koji su prikazani sinoć.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top