Vesti

Video igre sa Marvelovim superjunacima bolje od onih iz DC univerzuma

Heroji su uvek popularna tema u video igrama, pogotovu kada su oni iz Marvel ili DC škole stripova. Svako naginje ka nekoj strani, u zavisnosti od toga da li im se više dopada Spider-Man ili Batman, a jedno istraživanje pokazalo je da su Marvelove igre bolje od DC-jevih.

Portal RantCasino sproveo je istraživanje u kojem je upoređen Metacritic skor po 5 Marvelovih i DC igara koje su se najskorije pojavile. Igre sa Marvel superherojima smo dobili prošle godine, i to čak 2 – Marvel’s Avengers i Spider-Man: Miles Morales, a u račun su ušle i Spider-Man iz 2018. godine, Ultimate Alliance i Lego Marvel Super Heroes 2. Ovi naslovi su imali srednji skor od 77,1/100, gde su najviše ocenjenje gore nabrojane Playstation ekskluzive.

Što se tiče DC igara, njih nismo dobili u prethodne 2 godine, pa su tako kao najskorije uračunat Lego DC Super-Villains, Batman The Enemy Within, Injustice 2, Batman: Return to Arkham i Telltale serijal. Ovi naslovi, primarno vođeni Batmanom kao srednji skor imaju 76,14 i s tim su Marvelove igre označene kao bolje, doduše sa ne preterano značajnom prednošću.

Od svih igara, Marvel’s Avengers je najniže ocenjena igra, a u ovoj grupi se vodi kao pravi blokbaster naslov sa najvećim produkcijskim budžetom. Square Enix i Crystal Dynamics i dalje rade na tome da je isprave, ali značajnijih rezultata još uvek nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top