PC

Novi gemplej trejler i skrinšotovi iz igre Demon Slayer

Iako je trejler bio rezervisan za obožavaoce iz Japana, ništa ne može da zaustavi jednog internet anime fana da dođe do video materijala za predstojeću igru Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppu Tan koja treba da izađe ove godine. Na igri radi studio CyberConnect2, koji je odgovoran za igre iz Naruto franšize, a i nova Demon Slayer igra izgleda da će biti tuča u tom stilu. 

U novom trejleru predstavljen je i učitelj iz anime/mange Sakondži Urokodaki, koji jadnog Tandžira koristi kao džak za sparing. Zahvaljujući zaiteresovan obožavateljima, trejler je uspeo da stigne i do zapadne publike, a ovo regionalno zaključavanje sadržaja verovatno znači da igra možda neće doći u isto vreme u sve delove sveta. Sa trejlerom stigli su i novi skrinšotovi posvećeni učitelju sa tengu maskom.

Znamo da igra treba da dođe na PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC, najavljena je i druga sezona serije, a radi se i na mobilnoj igri pod nazivom Kimetsu no Yaiba: Keppu Kengeki Royale koja će biti lansirana ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top