PC

Novi Biomutant trejler nas bolje upoznaje sa apokaliptičnim svetom

Do sada smo uglavnom mogli da vidimo sekvence borbe iz igre studija Experiment 101, Biomutant, ali danas je na THQ Nordic jutub kanalu izašao trejler koji nam predstavlja spokojni i šareni svet oko vas, koji nismo imali prilike do sada da vidimo u haotičnoj akciji. Trejler posvećuje posebnu pažnju mirnim trenutcima i tihoj ali raskošnoj divljini koju ćemo iskusiti u ovom open world naslovu. 

Sve što možemo videti u trejleru je zabeleženo tokom igranja igre, što je za svaku pohvalu jer su kompanije sve više počele da prenatrpavaju trejlere sinematiksima, a ponekad ni ne znamo kako će izgledati finalni produkt sve dok ne kupimo igru. Okruženje izgleda veoma zanimljivo i čini se da ćemo se zabaviti dok ga istražujemo, posebno jer u igri postoji jedrilica kakvu smo videli u igri Breath of the Wild, koja će olakšati putovanje i avanture. 

Studiju Experiment 101 je trebalo četri godine da završe ovu igru, jer je u pitanju mala grupa developera, a kao poseban izazov naveli su traženje bagova i grafičkih grešaka. Igra je konačno spremna za lansiranje na PC, Playstation 4 i Xbox One konzolama 25. maja, pa ćemo moći da vidimo na čemu je studio radio od 2017. a voleli bi kada bi igra došla bez većih problema, jer više nije zanimljivo igrati i plaćati nedovršene igre. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top