PC

Još kompanija potvrdilo svoje učešće na digitalnom E3 2021 sajmu

Izgleda da će ovogodišnji E3 sajam u svom digitalnom formatu biti znatno bogatiji nego što se očekivalo.

Kada je organizator, Entertainment Software Association(ESA), najavio da će E3 2021 ipak biti održan, dobar deo velikana gejming industrije se oglasio i potvrdio je svoje prisustvo. Sada je pristigao novi talas izdavača koji su najavili da će sve svoje novitete dovesti na E3 2021 konvenciju.

To su kompanije Square Enix, SEGA, Bandai Namco Entertainment, Xseed Games, Gearbox Entertainment, a od manje zapaženih svoje najave dovešće i Verizon, Freedom Games, Devious Eye, Turtle Beach i Binge.com. Ovo je odlična grupa koja će svakako obogatiti sadržaj na E3 2021, pogotovu uz ranije potvrđene kompanije, gde spadaju Microsoft, Capcom, Nintendo, Ubisoft, Take-Two i drugi.

Od izdavača iz novije grupe, najviše pažnje svakako privlači prisustvo kompanije Bandai Namco, od koga već dosta dugo očekujemo neku najavu vezanu za Elden Ring.

Što se tiče drugih letnjih događaja, Gamescom 2021 će se održati u avgustu, ali se ipak odustalo od “živog” formata, već će sve biti digitalno, kao i kod E3.

E3 2021 će se odžati između 12. i 15. juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top