PlayStation 5

Prikazan novi gejmplej za Ratchet & Clank: Rift Apart

U susret izlasku narednoj Playstation 5 ekskluzivi, Ratchet & Clank: Rift Apart, na internetu je osvanuo niz video materijala koji dublje prikazuje kako će izgledati gejmplej.

Na Youtube kanalu portala Game Informer pojavio se sedmominutni video u kojem je moguće videti neprekidani gejmplej, neke potpuno nove mehanike, neprijatelje i generalni izgled igre.

Na osnovu ovih 7 minuta, možemo slobodno reći da Rift Apart izgleda predivno u grafičkom smislu, a dosta je impresivno što učitavanja nema, jer igra koristi brzi SSD Playstation 5 konzole. Sa gejmplej strane, uključeno je dosta varijacija kojima se developeri trude da igračima pruže određeni tempo kao i da ujedno postoji dosta različitosti, čime se monotonija maksimalno izbegava.

Ratchet & Clank: Rift Apart izlazi 11. juna.

Ovo će biti druga first-party Playstation ekskluziva za ovu godinu, nakon Returnal koji se pojavio krajem aprila i pokupio je dosta pohvala, kao i sa naše strane.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top