PC

Battlefield 6 će izaći za PS5 i Xbox Series X/S, kao i za prošlu generaciju konzola

U moru glasina koje kruže ovih nedelja vezano za Battlefield 6, javila se i polemika oko toga na kojim će platformama sve igra moći da se pokrene.

Electroni Arts ovo naredno ostvarenje u Battlefield franšizi veliča zbog tehničkih unapređenja koje će ono doneti, sa dosta više igrača nego do sada, kao i sa potpuno uništivim građevinama.

Prvobitno se mislilo da će Battlefield 6 biti samo igriv na next-gen konzolama, pogotovu na osnovu ranijih glasina, ali to neće biti slučaj pošto će igra izaći i za prošlu generaciju konzola, PS4 i Xbox One. Ovo je potvrdio Electronic Arts u razgovoru sa investitorima i napomenuto je da će isto važiti i za sportske naslove koje izdaju.

Direktori kompanije obećavaju da će kvalitet igre biti izvanredan i na next-gen i na konzolama koje polako odlaze u penziju.

Naravno, PC verzija igre je neizostavna i ona će se pojaviti istovremeno kada i verzija za konzole, ali na datum izlaska još uvek čekamo, kao i na samu premijernu najavu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top