PC

4 tužbe protiv kompanije CD Projekt sada udružene u jednu

CD Projekt nije završio sa mukama koje ga prate nakon katastrofalnog izlaska Cyberpunk 2077. Pored toga što razvojni tim ima još puno posla oko sređivanja igre, pošto je obećano da će je dovesti u red, kompanija se mora nositi i sa suđenjem zbog kršenja zakona.

Ubrzo nakon lansiranja igre pokrenute su 4 tužbe sa kojima se nije mnogo uznapredovalo prethodnih meseci, ali su se sve bavile istim problemima – “laganjem” investitora o stanju u kakvom se nalazi Cyberpunk 2077. Sud je sada te 4 tužbe sjedinio u jednu veliku tužbu.

Investitori sa ovom mega-tužbom žele da isteraju pravdu i nadoknade štetu koja je nastala kreiranjem loše slike o igri, što je dovelo do pada vrednosti kompanije CD Projekt i dovelo do gubitka novca na strani investitora.

CD Projekt je i pored svih problema i kritika ostvario pozamašan uspeh, sa preko 13 miliona prodatih primeraka i zaradom koja broji više oko 562 miliona dolara. Videćemo kako će sudski proces proći i da li će CD Projekt uspeti da se odbrani.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top