PC

Uprkos nevoljama sa Cyberpunk 2077, CDPR zaradio 562 miliona dolara tokom 2020. godine

U 2020. godini je dosta toga pošlo po zlu, a obožavatelji igrača su imali jednu veliku stvar za radovanje – Cyberpunk 2077. Igra je tokom trajanja prošle godine odlagana u nekoliko navrata, da bi se konačno pojavila u decembru sa jako lošim performansama i razočaranom publikom.

Muke za CD Projekt Red su postale brojne, poput povlačenja igre za Playstation prodavnice i raznih legalnih akcija, ali to nije sprečilo da kompanije dobije rekordan profit.

CD Projekt Red je objavio procenu profita na Twitteru, gde je navedeno da se zaradilo oko 562 miliona dolara(2,1 milijarde zlota), a od toga je čist profit  303 miliona dolara(1,1 milijarda zlota). Ovo je odlična zarada za CDPR tokom 2020. godine, sa Cyberpunk 2077 kao primarnim vodičem, dok je kompaniji u ovome takođe pomogao i dalje popularni The Witcher 3.

Dobar deo odlične zarade CDPR će ponovo uložiti u Cyberpunk 2077, pre svega kako bi se ispravili i dalje aktuelni problemi, koji su opstali nakon dolaska druge zakrpe. Šef poljske kompanije je nedavno iskazao da se od igre neće odustati, već kako je cilj da se ona prodaje narednih godina, tako da će za to svakako trebati dobra investicija ako žele da ostvare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top