PC

Valve na E3 2021 donosi velike vesti vezane za Steam

Broj developera i kompanija koje će biti na E3 2021 događaju je prilično jak, a među njima se nalazi i kompanija Valve koja će doneti određenu vest vezanu za Steam platformu.

Sudeći po objavi na portalu PC Gamer, 13. juna u 23:30 po našem vremenu, Steam će tokom 90-minutnog PC Gaming Show održati svoje predstavljanje u potpunosti vezano za Steam.

Zvaničnih detalja nema, ali je moguće da ćemo čuti neke buduće stvari koje očekuju platformu i njena poboljšanja. Publika se dosta više nada tome da ćemo videti najavu prenosive konzole nalik na Switch.

Brojni izvori su proteklih nedelja otkrili postojanje prenosivog uređaja zvanog SteamPal, koji će imati hardver sa mogućnošću pokretanja ogromnog broja igara sa Steama. Otkriveno je da će imati gejmpad kao kontroler i ekran osetljiv na dodir, uz opciju za povezivanje na veće ekrane i TV.

Postojanje konzole se više i ne dovodi u pitanje, već samo to kada će ona biti zvanično predstavljena publici, a nadamo se da će to biti baš u nedelju, 13. juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top